top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Úszkáló halacska

Várd a nyarat kreatív alkotással: színezz, fess és állítsd össze a halacskát a gyerkőccel. A kézműveskedés remek kikapcsolódás, örömforrás és észrevétlenül fejleszt más fontos képességeket is a gyerekeknél.

papír halacska

Hozzávalók: vastagabb papírra kinyomtatott sablon, amit lejjebb le is tudsz tölteni, akvarelfesték, ecsetek, olló, miltonkapocs.

Így készítsd el: Nyomtasd ki a mintát, és színezd ki a kedvenc színeiddel. Használhatsz festéket, színes ceruzát vagy filctollat. Az akvarellel szép átmeneteket lehet készíteni, és szerintem a halacskához most az passzolt a legjobban. De bármelyik rajzeszköz jó választás. Száradás után vágd ki a hal elemeit. A jelölt helyeken lyukaszd ki a papírt az olló hegyével és szúrd át rajtuk a milton kapcsot. Ilyen módon erősítsd fel a farkat és az uszonyt. A rögzítésnél mozgathatóak lesznek a halacska testrészei.

diy mozgó hal

A sablonban két halat is találsz, de saját verziót is rajzolhattok a kicsikkel. Akár egy egész kis vidáman úszkáló halcsalád születhet a kezeitek között. Jó alkotást!

SABLON
.pdf
Download PDF • 528KBRecent Posts

See All

Comments


bottom of page