top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Csillogó Rudolf

Íme Rudolf, a csillogó orrú szarvas, aki hamar beköltözhet a te kislányod tolltartójába is. Kedvenc ceruzája végét díszítheted az édes kis pofival. Ha sietsz az elkészítéssel, még az adventi naptár egyik rekeszébe is elrejtheted.

Rudolf a szarvas

Ezekre lesz szükség: fehér és barna filc, csillámos dekorgumi, piros strassz, flíz, szalagok, cérna, olló, ragasztópisztoly, tű

Így készítsd el: Vágd ki a szarvas darabjait: a fejet és a szarvakat kétszer, a fej felső részét egyszer. Öltögesd fel a fejre a felső, barna részt, majd a hátul a szarvakat is. Láncöltéssel hímezd meg a szemeket.

diy szarvasos dísz

Ragasztópisztollyal ragaszd fel a mini masnit a fül tövébe és a piros orrot. A nyak hátulján varrd fel a félbehajtott szalagokat. Varrd össze a fejet a hátuljával, csak alul hagyj rést, ahol majd be tudod csúsztatni a ceruza végét. Illetve ezen keresztül enyhén tömd is ki flízzel a fejet. Végül ragasztózd be és csúsztasd a ceruzát a fejbe. Ahol a ceruza és a fej találkozik, erősíts fel még egy masnit. A szalagok nem fognak bomlani, ha kicsit megégeted a végüket.

szarvasos ceruzadísz

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page