top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Fess angyalt karácsonyra!

Ugye szerinted is kell a karácsonyfára legalább egy angyalka? Itt a lehetőség, hogy egy saját készítésű darab is születhessen. Fa alapra festettük meg a díszt. A fa alapot itt megrendelheted, sőt személyre szabottan is kérhetsz formát magadnak. Ezen kívül szükséged lesz egy vékony ecsetre, akril festékekre, arany fonalra, egy nagy fehér gyöngyre és szaténszalagra.

Először fesd meg a nagyobb foltokat: a hajat, szárnyakat, ruhát. Amikor megszáradt, tovább dekorálhatod a ruhát indás mintával, a hajat pedig részletgazdagabbá teheted egy két halványabb sávval. A szemeket, a szájat és a két kis rózsaszín orcát vagy nagyon vékony ecsettel készítsd el, vagy olyan tollal, ami nem fut szét a fán. Végül a lyukon bújtasd át az arany fonalat, fűzz rá gyöngyöt, majd köss masnit, és azt is bújtasd tűvel a fonalra.

A gyerkőcöt is bevonhatod az alkotásba, hiszen a nagyobb formákat ő is ki tudja festeni, és biztosan cuki lesz a végeredmény. Ha pedig kedvet kaptál, hogy valami édes figura a gyerekszoba faláról is rátok mosolyogjon, akkor nézz körül egyedi terveink között.


Recent Posts

See All

コメント


bottom of page