top of page

Hello ősz, hello rókakoma!

Ugye milyen bájos állat a róka! Nem csoda, hogy sokak kedvence csodás őszi színekben pompázó bundájával és pajkos pofijával. Most a kicsikkel is könnyen elkészíthetitek ennek a kedves állatnak egy verzióját, aki mosolyogva szalad majd veletek a mesék világán át!

róka gyerkőcöknek

Ezekre lesz szükséged: akvarellfesték vagy filctoll, vagy színes ceruza: amivel a gyerkőc a legszívesebben színez, olló, ecset, jancsiszög.

Nyomtasd ki az alább letölthető sablont vastagabb papírra. Vágd ki a róka darabjait majd fesd vagy színezd ki kedved szerint. A festésnél először vizesen felvisszük a színeket, majd ha megszáradt, tovább lehet színezgetni a kisebb formákat. Ollóval szúrj lyukat a jelölt helyeken a lábakba, a farokba és a testbe. Bújtasd a jancsiszövet a lábba, a testbe, majd a hátsó lábba. Ilyen módon minden testrészt szerelj fel. A jancsiszög miatt a róka lábai és farkincája mozgathatóak lesznek.

diy papír róka

ITT egy csomó rókás mesét is találsz. Ha a mesék többi szereplőjét is elkészítitek, el is játszhatjátok a figurákkal a történeteket. Játszatok, alkossatok, mert az együtt tölött idő a legnagyobb ajándék!

roka
.pdf
Download PDF • 899KB

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page