top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Megérkezett a Diótörő!

Kettő pislogunk, és már itt is a tél, és a Karácsony! Készüljetek a kicsikkel egy kis alkotással az ünnepekre. Egy forró kakaó társaságában indulhat is a rajzolás és a festés, hogy aztán életre keljen a kezeitek között egy barátságos Diótörő figura.

papír diótörő

Töltsd le a megadott mintát és nyomtasd ki vastagabb papírra. Ez egy nagyon egyszerű alapfigura, hogy a gyerkőccel tovább tudjátok díszíteni, kedvetek szerint. Alkoholos filccel rajzoljatok még több részletet a formára, majd fessétek is ki. Az egyszínű rétegeket tovább dekorálhatjátok száradás után kacskaringós vonalakkal, vagy bármi más mintával, ami eszetekbe jut.

diy diótörő

Vágjátok ki a Diótörő darabjait, majd miltonkapoccsal erősítsétek fel a két kart. Ezek a kapocs révén mozgathatóak lesznek. A figura tetejére ragasszatok egy szalagból készített akasztót, hogy fel lehessen akasztani ajtódísznek. Később a karácsonyfán is jó helye lesz a vidáman integető Diótörőnek. Én szerettem kiskoromban mesélésre rajzolni, így akár, amíg a gyeremeked alkot, el is mesélheted neki a mesét.

ünnepi diótörő gyerekeknek
DIOTÖRÖ
.pdf
Download PDF • 299KBRecent Posts

See All

Comentários


bottom of page