top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Szívhez szóló üzenetek


Lepj meg valakit, aki kedves a szívednek, egy saját készítésű dísszel. Ha a hátuljára mágnest vagy kitűzőalapot ragasztasz, máris funkciót is kaphat a kis tárgy. A kézzel készített ajándék mindig jó ötlet, hiszen igazán személyes.

Az elkészítéséhez szükséges alapanyagok: 8-9 cm-es fakorong, kevés mintás papír, ragasztó, festékek, vékony ecset, tű, fonal, gyöngy.

Ragassz a fakorongra egy mintás papírt, vagy fesd le valamilyen színnel. Ha megszáradt fess rá keretet, vagy szivárványt, napot, vagy bármilyen egyszerű mintát. Bátran használj a festéshez élénk, vidám színeket. Megint várd meg, hogy megszáradjon, és ceruzával rajzold elő a feliratot, majd alkoholos filccel írd át. A mintát is néhány helyen kontúrozhatod feketével.

Ha van kedved, vékony lyukat is fúrhatsz alul-felül a korongba, és bojtot varrhatsz az aljára, felül pedig akasztót ölthetsz bele. De ugyanezt melegragsztóval is meg tudod oldani. A hátuljára ragaszthatsz mágnest is, és akkor klassz kis hűtőmágnesként is használhatod. Ugyen milyen jó móka az alkotás?


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page