top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Szende őzike gyerkőcöknek

A közelgő hidegben jól jön az őzikének is a puha, szövött nyereg, ami öltözteti és melegíti is. Töltsétek kreatívan a hosszú téli estéket, és készítsétek el együtt ezt a kedves kis őzgidát.

papír őzike szövött nyereggel

Ezekre lesz szükség: karton, olló vagy szike, fehér és fekete filctoll, fonalak, tompa végű, vastag tű, fagyöngy és mini pompon.

Így készítsd el: Töltsd le a sablon, amit legalul találsz és nyomtasd ki, majd indigóval másold át a kartonra. Vágd ki a formát ollóval vagy szikével. Készíts öt bemetszést alul-felül a testen. A sablonon ezt is jelöltem. Fehér és fekete filctollal dekoráld ki az őzikét kedved szerint. A bemetszésekbe készítsd el a felvetést a szövéshez. Hátul csomózd meg a fonal két végét.

diy papír őzike

Fűzd a tűbe a fonalat és sződd be a kifeszített felvetést. A fonalat minden második szál alatt bújtasd át a tűvel. Így, a színeket váltogatva sződd meg a nyerget a test aljáig. Ott végül csomózd el a fonalat. A nyereg aljra díszítésképpen felölthetsz néhány szem fagyöngyöt és minipompont is. A cuki kis őzikéből karácsonyfadísz is válhat, ha a fonalból egy akasztót is ragasztasz rá.

nyereg szövése
szarvas
.pdf
Download PDF • 294KBRecent Posts

See All

Comentários


bottom of page