top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Várd a telet stílusos dekorációval!

Már gurul is a kicsi kocsi, hátán a csillogó fenyőfával. Begördül a nappalidba, fel a falra, hogy igazán ünnepi hangulatot teremtsen nálad. Lassulj le az ünnepekre, és alkoss velünk!

autó fenyővel téli dekoráció

Ezekre lesz szükséged: képkeret, karton, filc, gyöngy, hímzőfonal, tű, olló, ragasztó, fa csillagok, kétféle textil, csillogó dekorgumi

Így készítsd el: Vágj a keret méretéhez passzoló kartont, és filcből vágd ki a kocsit, a kerekeit és a fenyőt. Öltögesd a kerekeket a helyükre, majd a kerekek fölött készíts két ívet gyöngyből: bökd a tűt a kerék egyik sarkához, fűzz fel annyi gyöngyöt, ami végigér a kerék felső vonalán, szúrd le a kerék másik sarkánál. Két-három gyöngyönként öltsd le a gyöngysort. Láncöltéssel hímezd végig az autót a szegélye mentén.

diy téli dísz

Hímezd meg az ablakokat is és töltsd ki őket gyöngyökkel. A kerekeket és a fenyőt is díszítsd láncöltéssel. A fenyőre egy -két szem gyöngyöt is varrhatsz, a tetejére pedig ragassz egy csillogó csillagot. Varrógéppel vagy kézzel varrd össze a kétféle textilt egy egyenes vonal mentén. Ez lesz a háttér, ezért érdemes olyan textileket választani, amiben nem veszik el az autó, például eltérő színű és nem mindkét textil mintás. Ragasztással vagy varrással is felerősítheted a kocsit és a fenyőt az alapra. Végül illeszd a keretbe és hátulról tedd be a kartont. Húzd feszesre a textilt a keretben, és ragasztással hátulról rögzítsd is a kartonon az anyag széleit. Reméljük kedvet kaptál az elkészítéshez! Ha nincs kedved egyedül, gyere és készítsd el egy workshopon velem!

autó fenyővel

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page