top of page
Rendelés

Ha úgy döntöttél, szeretnél te is egy csodás faldekorációt az otthonodba,
ezek a következő lépések.

Add le a rendelésed egy rövid űrlap kitöltésével: milyen mintát, milyen színeket és mekkora méretben szeretnéd a dekorációt. 

Az is fontos információ számunkra, hogy hol van az otthonod, ahova a festés készül, illetve hogy gyerekszoba vagy nappali vagy valamely más helyiség dekorálását kéred. Kérlek vedd figyelembe, hogy másolást nem vállalunk. 

Rendelés

Küldj fotót a szobáról, és mi elkészítjük neked a látványtervet és az árajánlatot. Ez függ a minta bonyolultságától és méretétől, tartalmazza a tervezési díjat, a kivitelezést és az anyagköltséget is.

Folyamatosan egyeztetünk veled, hogy maximálisan elégedett légy az eredménnyel. 

Egyedi tervezés

Az elkészült és elfogadott terv alapján a neked megfelelő időpontban megfestjük a mintát. Ez általában egy nap alatt elkészül, a festék két rétegben kerül a falra. A beltéri falfestékek könnyen meg is száradnak, így másnap már vissza is teheted a bútorokat a helyükre. 

Falfestés

Ha tisztasági festést is szeretnél, profin el tudjuk azt is készíteni. De ha glettelésre, faljavításra is szükség van, azt nem tudjuk vállalni. A tisztasági festés ára 1500 Ft / nm. A festést követően minimum két nap száradási idő után tudjuk a mintát is felvinni a falra

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot:

Tisztasági festés
bottom of page