top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Várd a telet stílusos dekorációval!

Már gurul is a kicsi kocsi, hátán a csillogó fenyőfával. Begördül a nappalidba, fel a falra, hogy igazán ünnepi hangulatot teremtsen nálad. Lassulj le az ünnepekre, és alkoss velünk!

autó fenyővel téli dekoráció

Ezekre lesz szükséged: képkeret, karton, filc, gyöngy, hímzőfonal, tű, olló, ragasztó, fa csillagok, kétféle textil, csillogó dekorgumi

Így készítsd el: Vágj a keret méretéhez passzoló kartont, és filcből vágd ki a kocsit, a kerekeit és a fenyőt. Öltögesd a kerekeket a helyükre, majd a kerekek fölött készíts két ívet gyöngyből: bökd a tűt a kerék egyik sarkához, fűzz fel annyi gyöngyöt, ami végigér a kerék felső vonalán, szúrd le a kerék másik sarkánál. Két-három gyöngyönként öltsd le a gyöngysort. Láncöltéssel hímezd végig az autót a szegélye mentén.

diy téli dísz

Hímezd meg az ablakokat is és töltsd ki őket gyöngyökkel. A kerekeket és a fenyőt is díszítsd láncöltéssel. A fenyőre egy -két szem gyöngyöt is varrhatsz, a tetejére pedig ragassz egy csillogó csillagot. Varrógéppel vagy kézzel varrd össze a kétféle textilt egy egyenes vonal mentén. Ez lesz a háttér, ezért érdemes olyan textileket választani, amiben nem veszik el az autó, például eltérő színű és nem mindkét textil mintás. Ragasztással vagy varrással is felerősítheted a kocsit és a fenyőt az alapra. Végül illeszd a keretbe és hátulról tedd be a kartont. Húzd feszesre a textilt a keretben, és ragasztással hátulról rögzítsd is a kartonon az anyag széleit. Reméljük kedvet kaptál az elkészítéshez! Ha nincs kedved egyedül, gyere és készítsd el egy workshopon velem!

autó fenyővel

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page