top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Kórusok Éjszakája

Mindketten énekelünk a Csíkszerda nevű kórusban, és éppen ez a kórus szervezi már évek óta a Kórusok Éjszakája rendezvényt. Idén mi készítettük hozzá a plakátot, és a kapcsolódó grafikai munkákat. Egy kicsit a falfestés mintáink hangulata is visszaköszön persze rajta.

A kék és a sárga szín minden évben adott, ezekkel kell tervezni. Mivel az esemény este zajlik, ezért sötétkék különbözű árnyalatait használtunk. A hópihéket pedig zenei jelekből, javarészt violin és basszuskulcsból alakítottuk ki. A reppenő madár az énekszó megtestesítője.

Az éjjelig tartó rendezvény a Magyar Zene Házában lesz, és egy szuper, közös énekléssel záródik. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen menő eseményt szervez a kórusunk és hogy mi készíthettük el az idei arculatát.

Már az épületért érdemes eljönni, mert kívül-belül pompás. Tavaly már megcsodálhattuk ugyanebből az alkalomból. Ráadásul idén maszk nélkül lehet mindenki, akár énekel, akár nem! Egyébként ugyanezt az eseményt még több kórussal nyáron is minden évben megrendezi a Csíkszerda kórus csapata. :)


0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page