top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Mókás jelmezbál

Vajon ki bújik meg a zord busójelmez mögött? Kitalálod a farkincájából? Lehet, hogy épp farsangra készül az illető, és most próbálgatja, mi is legyen a jelmeze!

Készíts kisgyermeked falára jópofa, interaktív képet, ahol a cica méhecskés, balerina és busójelmezt is fel tud próbálni. A letölthető sablon segítségével ezt a három szettet tudod elkészíteni, de a további jelmezeket is tervezhetsz neki, hogy még sokszínűbb legyen a ruhatár.

busójelmezes cica

Hozzávalók: színes papírok, kb 31 x 23 cm-es képkeret,olló, fekete filctoll, keményebb papír /dipa, vagy annál vastagabb/, gomb-mágnes, és vágható lap-mágnes, ragasztó

Így készítsd el:

Vágd ki a cicát és a ruhákat vastag papírból a megadott sablonok alapján. Díszítsd a kivágott formákat színespapírokkal és rajzzal. A busójelmeznél én még sima, szöveges újságpapírt is felhasználtam. A cica hasára ragaszd fel a gomb-mágnest, a jelmezek hátuljára és a fülekre pedig vágj a lap-mágnesből és ragaszd fel oda, ahol a cica hasához és füléhez fognak érni. A sablonon megtalálod a jelölésket ehhez is.  

diy farsangi cica

A cicát ragaszd fel a keményebb, pöttyös papírra. Keretezd is be, hogy kikerülhessen a gyerekszoba falára. A kép aszerint változhat, hogy milyen jelmezbe bújik épp a cica.

A sablont A/3-as méretben nyomtasd ki.

FARSANGICICA
.pdf
Download PDF • 323KB

jelmezes cica


Recent Posts

See All
bottom of page