top of page
  • Writer's pictureFanni Vesztl

Reppenő nyulacska

Hamarosan itt a húsvét! Az ünnep remek alkalom a közös alkotásra a kicsikkel. Édes, szárnyas nyuszikat készíthettek, akik mozogni is tudnak: kezeik, lábaik és szárnyaik milton kapoccsal csatlakoznak a testhez, így könnyedén szárnyalnak majd a gyerekek kezei között.

A nyuszihoz ezekre lesz szükséged: karton vagy scrapbook papír, olló, ecset, festék, filctoll, milton kapocs, tortapapír

Rajzold fel a mintát, vagy nyomtasd ki az alul található, letölthető sablont. Kiszínezheted a megrajzolt figurát, vagy saját fantáziád szerint is díszítheted a nyulat. Mi akvarell festékkel és vékony filctollal dolgoztunk. Az első, egyszínű réteget száradás után apróbb formákkal is dekorálhatod.

Ha kész vagy és meg is száradt a festék, vágd ki a figura darabjait, és óvatosan lyukaszd ki a jelölt pontokon a papírt. Tortapapírból vagy scrapbook papírból vágj szárnyakat. A milton kapcsot dugd a testbe, húzd rá a kart és a szárnyat, majd a két szárát hajtsd ki. Ugyanígy erősítsd fel az összes végtagot, és már kész is mozgatható nyulacska.

Csak kattints a linkre, és máris letöltődik a sablon.

nyuszi
.pdf
Download PDF • 423KB

Még több hasonló ötletre vágysz? Nézz körül a blogon, mert vannak még cukiságok!


Recent Posts

See All
bottom of page